Адвокат по крадіжках Коли мого сина несправедливо звинуватили у крадіжці, я була в повному розпачі. Це стало справжнім шоком для нашої родини – не розуміла, що робити, куди бігти і як захистити його від серйозних наслідків. Здавалося, що ситуація безвихідна, адже стаття 185 Кримінального кодексу України передбачає досить суворе покарання, і навіть помилкове звинувачення могло зламати життя моїй дитині.
У відчаї я почала шукати професійного адвоката, який спеціалізується саме на таких справах, і натрапила на компанію «Актум». Вже після першого спілкування з юристом я зрозуміла: ці люди не просто формально виконують роботу, а дійсно борються за своїх клієнтів. Адвокат по крадіжках https://www.actum.com.ua/services/kryminalnyi-advokat/advokat-po-kradizhkam став для нас справжнім рятівником!
Він детально пояснив, що означає кожен пункт статті 185 ККУ, які права має підозрюваний та які кроки необхідно зробити, щоб уникнути несправедливого вироку. Мене вразила його уважність до деталей: адвокат не пропустив жодної дрібниці, яка могла вплинути на результат справи.
Команда «Актум» взяла на себе всі складні моменти:✔ зібрали всі необхідні докази,✔ залучили незалежних експертів,✔ знайшли свідків, які підтвердили невинність сина,✔ підготували чітку стратегію захисту.
Завдяки їхній наполегливості та професіоналізму вдалося домогтися повного виправдання! Суд визнав, що звинувачення були безпідставними, і моя дитина змогла повернутися до нормального життя без тавра злочинця.
Хочу особливо підкреслити, що адвокати «Актум» не просто «відпрацьовують» справу – вони щиро переймаються кожним клієнтом, пояснюють кожен крок і підтримують морально. У найважчі моменти вони завжди були на зв’язку, давали поради і не залишали нас сам на сам із проблемою.
Я безмежно вдячна за швидкі та професійні дії, за людяність і за те, що повернули нам спокій і справедливість. Тепер з упевненістю можу сказати: якщо ви або ваші близькі опинилися у складній ситуації, пов’язаній із кримінальним звинуваченням, звертайтеся в «Актум» – тут вам точно допоможуть!